GASTENBOEK

Heeft u ook een mooie ervaring? Wij lezen hem graag!

Uw bericht:

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
(nog geen berichten)

 

Betty van Pelt – Tilburg 12 mei 2016

Beste mensen van de Museum Plus Bus. Vandaag ben ik met ons koor met de bus mee geweest. Vandaag naar het Gemeentemuseum in Den Haag. Het was geweldig, prachtig initiatief. Ik heb weer een hoop geleerd, mede door de geweldige gidsen. Ik hou me zeker aanbevolen voor de volgende keer.


 J.H. Goossens – Best 13 april 2016

Beste medewerkers en vrijwilligers van de Museum plus bus, Vandaag 13 april 2016 zijn wij, ruim 30 senioren van de KBO afdeling Best op pad geweest naar het Openluchtmuseum in Arnhem. Geweldig, onze al wat oudere senioren (70+) en senioren met wat bewegingsbeperking hebben genoten. Uiteraard is het Openluchtmuseum de moeite waard, maar de perfecte organisatie en de warme ontvangst en begeleiding vanuit uw organisatie maakten het voor alle mensen een feest. Hartelijk dank daarvoor en wij hopen op een langjarige voortzetting van onze periodieke ( zo eens in de 3 a 4 jaar) uitjes met de Museum plus bus. Groet, Namens KBO Best, Jo Goossens Secretaris


 Lotte en Karin – 3 april 2016

Donderdag 10 maart gingen de bewoners van verzorgingshuis De Horstburgh uit Obdam met de museum plus bus naar het Joods Historisch Museum. De begeleiding om in de bus te komen en naar het museum was goed geregeld. Ook de chauffeur was een leuke reisleider. Onderweg wist hij veel te vertellen van de omgeving. Ook in het museum werden we hartelijk ontvangen. Onze gidsen in het museum hadden veel te vertellen. Helaas hadden we weinig tijd om zelf te kijken omdat alles bezocht moest worden via de lift en velen van ons van de lift afhankelijk waren. Maar de dag was goed verzorgd, de begeleiding erg vriendelijk. Alles ging heel gemoedelijk, geen gehaast. En na het bezoek van het museum, kwam de medewerkster ons in de bus nog een fijne terug reis wensen. En dat heeft de chauffeur zeker geregeld, want hij wist buiten het museum te vertellen. Het was een zeer geslaagde dag. Bedankt een ieder die dit voor ons hebben mogelijk gemaakt.


 P.W.M. Walraven van Zuijlen – 17 maart 2016

Woensdag 16 maart vanuit Hillegom met de museumplusbus naar het Kroller-Muller museum geweest. In de bus werd verteld hoe de Veluwe ontstaan is en waarom er nu zo veel dennen staan. Ook wat achtergrond informatie over Helene Muller Nog even een blik kunnen werpen op het jachthuis, en zijn vijvers . En toen en toen was er koffie.. heerlijk. Van de uitleg door de museum gids heb ik veel geleerd, daardoor zie je gewoon meer en beter. Wat ook zo heerlijk was? Het lunchen. Ach het was gewoon een heel fijne dag uit met een rustige chauffeur die een onderkoelde humor bezat en ons veilig heen en weer reed en iedereen hielp, die het nodig had, met in en uitstappen


 Yvonne Elzenga – Hillegom 16 maart 2016

Vandaag, 16 maart 2016 zijn wij met een groep van 43 ouderen uit Hillegom naar het Kroller Muller geweest met de Museum Plus Bus. Wat een prachtige rit en wat super georganiseerd. Wij, en ik zeker, hebben genoten van alle verwennerij, koffie, lunch, gidsen door de verschillende zalen in het museum. Allemaal,prachtig, heel fijn en hartelijk bedankt aan de Bank Giro Loterij. Zeker voor herhaling vatbaar naar een ander museum. Jullie doen het goed. Yvonne


 Margriet van Gestel – Rotterdam 25 januari 2016

Vandaag zijn we vanuit Rotterdam naar de Hermitage geweest , hier zijn we geweldig ontvangen en naar een kopje koffie een rondleiding met een gids , na de lunch even naar de museumwinkel . Nog een rondrit door Amsterdam. Onze gasten hebben genoten wat zonder de Museum Plus Bus voor vele niet meer mogelijk is. Namens al onze gasten willen wij U en uw medewerkers danken voor deze mooie dag.


 Els Hooning – Den Haag 9 december 2015

Op 7 december met een volle bus ouderen die nog zelfstandig wonen maar moeilijk zelfstandig naar het museum kunnen hebben we een geweldige dag gehad. Eerst een interessante rondleiding door het Amsterdamse Hermitage daarna een tourrit door Amsterdam. Enthousiast en voldaan keerden we terug naar Den Haag. Bedankt voor deze fantastische dag!


 Carin Valkenburg – 27 oktober 2015

Namens de zusters van Huize de Berg, mag ik u heel hartelijk danken voor deze bijzondere dag. Hier een klein stukje wat een zuster heeft geschreven. Met een speciale museumbus naar het museum Boymans van Beuningen op woensdag 21 okt. 2015. Dit ging uit van de bankgiroloterij waar de prijs viel op de zusters van Huize de Berg. Wat hebben we genoten. De bus was toegankelijk voor rollators en rolstoelen. We hadden een prima chauffeur en een reisleidster die we al gauw Mieke mochten noemen. We hebben nog iets van Rotterdam mogen zien en toen kwamen we in het museum aan. Hier werd ons een heerlijke lunch geserveerd en daarna gingen verdeeld over 3 groepen met een gids op pad. Deze konden heel goed uitleggen wat je zag en waar je op moest letten. We genoten van de religieuze kunst, van Vincent van Gogh en van moderne kunst. Daarna gingen we weer terug naar Heerlen. Moe maar voldaan na zo’n geweldige dag. Zusters Huize de berg.


 Gemengd Koor Resurrexit – Tilburg 23 oktober 2015

Geachte heer, mevrouw, Wij hebben met ons seniorenkoor een onwijs mooie dag gehad. We hebben van de morgen tot de avond plezier gehad in de bus en een schitterend bezoek aan het Haags Gemeentemuseum. Het was voor ons ouderen een welkome afleiding met een chauffeur die ons alles over Den Haag kon vertellen en een uitstekende gastvrouw. Bedankt namens Gemengd Koor dat wij door uw organisatie op 22 oktober waren uitgenodigd. Een heel mooi initiatief van de Bankgiroloterij!


 Ij M Van Wieringen Den Toom – Amsterdam 15 september 2015

Geacht Bestuur Names de Club Bangsa Java. Hebben wij op maandag 14-9-2015 een onvergetelijk mooie dag naar Den Haag aangeboden gekregen. Met een kleine rondleiding. Gezellig koffie gedronken, In een Prachtig Histories Pand. En! als hoogtepunt, het Prachtig en! mooie Historisch Mauritshuis. De bediening Van ontvangst zowel van de koffie En Musea was warm hartelijk. En! zorgzaam. Ook De Begeleider Van De bus naar Den Haag En! Musea niet Te’vergeten de chauffeur hebben het tot een onvergetelijke dag gemaakt. Wij willen u dan ook hartelijk dank zeggen. Want zonder steun van u BankGiro Lotterij hadden wij deze heugelijke dag gemist. Hartelijk dank daar voor. 🐞


 L.Schipper – Roden 4 september 2015

Een prima initiatief!! Een fijne dag gehad naar het Rijksmuseum Amsterdam Goede chauffeur en reisleidster


 Dhr. Scheer en thuiszorgmedewerkster – Leeuwarden 28 augustus 2015

We hadden met het Rode Kruis een prachtige dag naar het Van Gogh Museum. Zeer goed verzorgd door Museum Plus Bus die deze reis dankzij de BankGiro Loterij kon organiseren. Chauffeur Dinand en begeleidster Daatje hebben ons perfect begeleid op deze dag. Petje af voor Renny van het Rode Kruis in Leeuwarden.


 Bea Jochemsen – Dalfsen 10 augustus 2015

Op 10 augustus hebben wij vanuit Dalfsen een bezoek gebracht aan de Hermitage in Amsterdam. Op weg naar dit museum kregen we allerlei informatie van de reisleidster en de chauffeur. Na een korte rondrit door Amsterdam kwamen we bij de Hermitage aan, waar we eerst koffie hebben gedronken. Daarna gaf een deskundige gids uitleg bij de tentoonstelling Alexander, Napoleon en Josephine. Vervolgens was er gelegenheid om buiten onze lunch te nuttigen. Daar waren we na al die indrukken ook wel aan toe. Wie zin had om zich na de lunch nog verder te verdiepen in de geschiedenis van Napoleon kreeg hier nog volop de gelegenheid voor. Na het maken van een groepsfoto gingen we terug naar Dalfsen. Het was een leerzame, gezellige dag. Hartelijk dank daarvoor.


 Dochter van verpleeghuisbewoner – Haarlem 20 februari 2015

Geweldige dag gehad met verpleeghuisbewoners naar het Cobramuseum. Uitstekend verzorgd, boeiende rondleiding erbij, zo fijn dat deze mensen zich dankzij dit ook aan kunst kunnen laven. Op de terugreis een toer door Amsterdam, dankzij de fantastische chauffeur/gids, dat was een geslaagde toegift. Dank voor deze topdag!


 Sjaan Hoogenboom KBO Roelofarendsveen – Oude-Wetering 25 november 2014

Vandaag een geweldige dag gehad. Heerlijk om zo te kunnen genieten van een mooi bustocht van Roelofarendsveen naar Scheveningen en een rondtoer door Den Haag. En dan nog genieten van een hele goede rondleiding in het prachtige Mauritshuis Onder begeleiding van een hele goede chauffeur die veel vertelde wat er onderweg te zien was. En een goede reisleider die alles goed geregeld had. Heel hartelijk dank aan de BankGiro Loterij voor deze prachtige dag met de Museum Plus Bus. Sjaan Hoogenboom


 L.L.Passchier – Rijswijk 12 november 2014

Gisteren een leuke en goed verzorgde dagtocht gehad naar museum Boymans van Beuningen in Rotterdam. De chauffeur verraste ons op een kleine rondtoer door Rotterdam en in het museum kregen we een goede rondleiding. Ook de begeleidster zorgde tijdens de dagtocht voor goede en duidelijke informatie waardoor we met ons allen een zeer geslaagde dag hebben gehad.


 Riet van den Toorn – Amersfoort 5 november 2014

Op vrijdag 24 oktober zijn onze zonnebloemgasten en vrijwilligers ( 33 pers.) naar het museum Het Valkhof geweest. De hartelijke ontvangst en behulpzame gastheer Henk Serné en chauffeur (naam helaas vergeten) informeerden de gasten in de bus over wat hun die dag te wachten zou staan. Ook kregen ze informatie te zien over andere musea’s en dat maakt de belangstelling los. Ook in het museum was alles goed geregeld en kregen de gasten uitleg over de vaste collectie en de tijdelijke collectie. De lunch was heerlijk en prima verzorgd en de terugreis verliep geheel volgens plan. Het is absoluut voor herhaling vatbaar. Wij, als zonnebloem afdeling Amersfoort-zuid, willen dolgraag in 2015 weer de kans krijgen om mee te gaan. De aanvraag voor 2015 gaat deze week naar u toe en wij hopen weer kans te maken op een fantastisch aanbod, want er zijn nog veel musea’s uit uw aanbod te bekijken. Bedankt voor deze dag.


 Ine van Alebeek – DEN DUNGEN 22 oktober 2014

Den Dungen Dinsdag 14 oktober 2014 zijn wij met onze Zonnebloemgasten naar het openluchtmuseum in Arnhem geweest. Het was een leuke gezellige dag. De buschauffeur en gastheer waren behulpzaam, en zorgden dat we overal op tijd waren. Wij waren met 41 personen, en hebben erg genoten van deze dag. Dankjewel museum plus bus, en voor iedereen die dit mogelijk maakt. Ine van Alebeek.


 KBO Bakel – 15 oktober 2014

Bakel 15 oktober 2014 Vandaag 15 oktober met de Museum Plus Bus naar Boijmans van Beuningen museum in Rotterdam geweest. Met 45 personen van KBO Bakel hebben wij dank zij José, onze gastvrouw en de uitstekende rijdende chauffeur Wiljan hebben we een prachtige dag gehad. Aangekomen genoten van het kopje koffie en daarna de rondleiding met uitstekende gidsen waar iedereen vol lof over was. Na de prima verzorgde lunch heeft iedereen op zijn of haar manier nog rondgekeken in het museum. Maar de tijd gaat snel, want om 15.15 uur werden we verwacht bij de bus, waar iedereen op tijd aanwezig was. Dank zij de BankGiro Loterij hebben vele ouderen van ons weer genoten van dit museum bezoek. Wij danken u voor het mee mogen met de Museum Plus Bus en hopen later nog eens gebruik hiervan te mogen maken. Namens KBO Bakel Piet van Ansem


 Dinifred Kooiman – Ijmuiden 30 september 2014

Maandag 22 september hebben we met 38 personen volop genoten van ons bezoek aan het Mauritshuis. De organisatie, de chauffeur en de gastheer van de museumplus bus hebben het fantastisch geregeld. We voelden ons verwend, de lunch in Sociëteit de Witte was door de bijzondere locatie ook heel bijzonder, onze hartelijke dank.


 Mia Briegoos – Hoogvliet Rotterdam 29 juli 2014

maandag 28 juli Een hele leuke dag gehad met onze woongroep Oedenvliet naar Amsterdam. Prima verzorgd door onze begeleider en buschauffeur met kennis van bezienswaardigheden van Amsterdam. Lunch was ook goed verzorgd. Museum PlusBus en Bankgiroloterij bedankt. We gaan graag volgend jaar weer mee.


 Doety Nijdam – Veenwouden 25 juni 2014

Vandaag van uit Friesland met een groep bewoners van Talma Hoeve zorgcentrum naar Amsterdam geweest. We hebben een super dag gehad met de Museum Plus bus. We vonden de ontvangst zowel in de bus als in het museum helemaal top, we kregen een VIP-behandeling mochten zomaar het museum inlopen terwijl er een lange rij voor stond te wachten. Het museum vond iedereen prachtig, het was de reis wel waard. Volgend jaar wil iedereen wel weer mee met de Museum Plusbus, echt de moeite waard.


 Marina van der Meulen – Teteringen 4 juni 2014

Maandag 12 mei 2014 was het zover; we gingen met zn allen naar het Openlucht Museum in Arnhem. We hebben er enorm van genoten, was een bijzondere ervaring voor de clienten van Zuiderhout. Els en Jack willen we hartelijk bedanken voor de goede begeleiding deze dag! En ook de Bankgiro loterij willen we natuurlijk hartelijk bedanken voor deze mogelijkheid. Iedereen heeft van het uitstapje genoten. tot ziens! Marina


 Annie Weijs-Meeus – Roosendaal 21 mei 2014

Graag wil ik alle medewerkers van de Museumplusbus bedanken voor de heerlijke dag die wij mochten beleven op 20 mei jl. in het Haags Gemeentemuseum. Het was geweldig!


 A.C.A. Janssen – Breda 21 mei 2014

Maandag 19 mei j.l. hebben wij een fantastisch dag gehad naar het van Gogh Museum in Amsterdam. Wij willen chauffeur Jack , en gastvrouw Els heel hartelijk bedanken voor de ontspannen sfeer, bijzonder goede uitleg van wat ons deze dag zou brengen, alles verliep heel vlotjes, kortom : heel graag tot een volgende keer ! En Jack tot slot: voor ons bent U een geslaagd chauffeur, ontspannen hebben wij deze rit beleefd ! Bedankt !!!


 Julius Parnick – 20 mei 2014

Vandaag een super leuke dag uit gehad naar het Joods Historisch Museum, met de museum plus bus. We hebben ervan genoten


 R. en H. Weller – 19 mei 2014

We hebben een fijne dag achter de rug, samen met 40 anderen, een super aardige gastvrouw en een fantastische chauffeur. De uitleg van de ons begeleidende dame bij de wonderbaarlijke schilderijen van VINCENT was zeer interessant en leerzaam. Bij een eventuele volgende keer zijn we er zeker weer bij. Hartelijk dank.


 Pauline Schouten – Sprang-Capelle 18 mei 2014

Op vrijdag 16 mei het lang verwachte uitje. De PCOB ging met de bus naar Amsterdam! Voor heel weinig geld het Joods historisch museum bezoeken. Er waren mensen bij, die anders die bijna nooit een museum bezoeken, maar dit toch wel heel interessant vonden. De gidsen vertelden veel wetenswaardigheden en de buschauffeur met de gids deden heel erg hun best om deze zonnige dag tot een feestje te maken! Ook het mailverkeer en telefonisch contact vooraf: heel goed!! Complimenten!


 Andries Pruijssers – Waalwijk 18 mei 2014

Met 45 deelnemers, allen leden van de ouderenbond PCOB Sprang-Capelle, werden op de afgesproken tijd welkom geheten door José en Jacques. Tijdens de rit werden we geïnformeerd over wat ons te wachten stond in het Joods Historisch museum in Amsterdam. Daar aangekomen stond de koffie klaar en werden we in drie groepen rondgeleid in dit indrukwekkende museum en wachtte ons een heerlijke lunch. Nadat we ook op eigen gelegenheid nog een tijdje konden rondkijken volgde op de afgesproken tijd de terugreis. Een prachtige dag en een echte aanrader!


 Loes Sinac – Breda 14 mei 2014

De Museum Plus Bus. Wat een prachtig initiatief! Vrijdag 9 mei zijn we met een gezelschap van 34 personen, bewoners met begeleiding van WZC IJpelaar uit Breda, naar het Booijmans van Beuningen museum geweest in Rotterdam. Het was een prachtige dag waar het hele gezelschap enorm van heeft genoten! Vriendelijke groet. Loes Sinac. Vrijwilliger WZC IJpelaar Breda