Museum Plus Bus

Inschrijven

Voor wie rijdt de Museum Plus Bus?

De Museum Plus Bus rijdt voor groepen senioren die zonder de Museum Plus Bus niet meer naar het museum zouden kunnen. Ouderen die graag nog eens naar het museum toe zouden willen, maar die hierbij vanwege hun leeftijd of conditie wel wat hulp kunnen gebruiken. Het doel van de Museum Plus Bus is drempelverlagend te zijn. De Museum Plus Bus biedt het vervoer en verzorgt het hele arrangement.  

Hoeveel mensen kunnen er mee met de Museum Plus Bus?

Er kunnen minimaal 30 en maximaal 45 personen deelnemen aan een arrangement. Dat is inclusief de begeleiding (één begeleider per 15 personen en één-op-één begeleiding bij rolstoeldeelnemers). 

Deelname in het jaar 2015:

Op woensdag 01 oktober 2014 is de inschrijving voor deelname aan de Museum Plus Bus in het jaar 2015 geopend.  De inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld, maar wij verlenen wel voorrang aan verzorgingshuizen. Vervolgens worden groepen ingepland die nog niet eerder aan een Museum Plus Bus arrangement hebben deelgenomen.

 

Groepen die zich in het verleden al eens hebben aangemeld en wegens de grote belangstelling op de wachtlijst waren geplaatst, dienen zich voor 2015 opnieuw in te schrijven via het inschrijfformulier op de website. 

Uitleg bij inschrijving:

U kunt zich alleen groepsgewijs inschrijven voor deelname aan de Museum Plus Bus. De Museum Plus Bus neemt geen individuele inschrijvingen aan.

 

Inschrijven voor deelname aan de Museum Plus Bus gaat in enkele stappen:

  1. U opent de pagina inschrijfformulier
    U voert uw gegevens in op diezelfde pagina inschrijfformulier.
    U klikt op verzenden en ontvangt een kopie van uw inschrijving op het door U opgegeven e-mailadres.
  2. Wij verwerken uw boeking en doen u, indien er een plekje vrij is, telefonisch een datum- en museumvoorstel.
  3. Bij wederzijdse goedkeuring sturen wij u een overeenkomst, die U ondertekend aan ons retourneert.
  4. Uw boeking is vastgelegd!

 

Let op: voordat wij de door u ondertekende bevestiging retour hebben ontvangen, is uw boeking nog niet definitief in ons schema vastgelegd. Nodigt u dus pas uw deelnemers uit wanneer punt 1 t/m 4 volledig is doorlopen. Eerder kan de Museum Plus Bus u geen garantie van deelname geven.

 

Let op: Het is absoluut niet de bedoeling dat de ouderenorganisatie kosten aan de deelnemers in rekening brengt voor haar administratieve werkzaamheden. Deelname aan de Museum Plus Bus is immers gratis!

Kleine letters Middelgrote letters Grote letters