GASTENBOEK

Heeft u ook een mooie ervaring? Wij lezen hem graag!

Uw bericht:

 
 
 
0/250 karakters
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In verband met spam wordt uw bericht pas zichtbaar nadat we het beoordeeld hebben.
40 berichten.
KBO-De Rips uit De Rips schreef op 18/07/2023 om 21:47
Op 18-07-23 gingen wij als KBO De Rips naar het Kunstmuseum in Den Haag Wij danken u voor deze mooi reis. Een speciaal dank aan onze chauffeuse Jorine. Ook dank aan onze gastheer Frits van Rhijn en de 3 gidsen in het museum voor hun uitleg.
Se Zonnebloem sfd. Ammerzoden-Well uit Ammerzoden schreef op 16/06/2023 om 11:38
Wat een fijne dag hebben wij gehad in het Kröller-Müller Museum. De gezellige en zorgzame Jorine en Veronique maken de goed georganiseerde dag ontvangen met een heerlijk kopje koffie, leuke gidsen, mooie kunst, heerlijke lunch! Top dag!
Vereniging Senioren Heusden uit Heusden schreef op 18/05/2023 om 14:41
We kijken terug op een perfect georganiseerde reis naar Zeeuws Museum, waar zelfs de sceptische geluiden van enkele deelnemers die nog nooit een museum hadden bezocht bij verstomden. Volgende keer weer! Dank voor de heerlijke dag!
KBO afd. Wintelre uit WINTELRE schreef op 16/05/2023 om 12:19
Op 6 februari bezochten we de Hermitage in Amsterdam. En ook al zijn we geen zogenaamde Kunstfreaks, toch hebben we met eerbied en bewondering naar meesterwerken gekeken en geluisterd naar prachtige verhalen uit de kunstgeschiedenis.
Zonnebloem afdeling Renscherwoude uit Scherpenzeel schreef op 05/05/2023 om 08:20
We hebben enorm genoten allemaal, vrijdag 28 april 2023, met de Museum Plus Bus naar het Van Gogh Museum geweest in Amsterdam.
Doordat de reis goed verliep waren we wat te vroeg in Amsterdam. Maar onze geweldige chauffeur Jorine heeft ons verrast met een rondrit langs bekende en mooie gebouwen in Amsterdam, prachtig.
Redactie 'de Akerendammer' uit Beverwijk schreef op 04/05/2023 om 09:43
Overname uit huisblad; de Akerendammer, een uitgave van wooncomplex Nieuw Akerendam, Beverwijk.

Met de Museum Plus Bus naar Ljouwert.

Op donderdagmorgen 26 januari vertrokken we rond 9.00 uur vanaf Nieuw Akerendam richting Friesland. Een groep van ongeveer 40 bewoners had zich opgegeven voor dit culturele uitstapje naar het Fries Museum in Leeuwarden.

Chauffeur Frits stelde zich aan ons voor. Hij heette ons welkom aan boord van de Museum Plus Bus; een initiatief voor ouderen, mogelijk gemaakt door 14 musea in Nederland en de VriendenLoterij. Wij, de museumbezoekers, betalen alleen voor de lunch.
Een bleek zonnetje begeleidde ons door de vlakke polders van Noord-Holland naar de Afsluitdijk. De werkzaamheden daar hinderden ons nauwelijks. Na 90 jaar is de dijk toe aan renovatie; er worden bruggen vervangen, het dijklichaam versterkt met 75.000 betonblokken, er komen nieuwe spuisluizen en een nieuwe keersluis. Er wordt zelfs een vismigratierivier aangelegd, zodat vissen van zout- naar zoetwater kunnen zwemmen; veel vissen schijnen dat nodig te hebben voor hun groei en ontwikkeling.

Chauffeur Frits mijmerde over de gedachten van Cornelis Lely; deze kijkt nu, staande op de dijk, uit over tientallen hijskranen, draglines en graafmachines in alle soorten en maten. In zijn tijd werd bijna al het werk met de hand verricht!

We genieten nog even van het glinsterende IJsselmeer voordat we Friesland binnen rijden. Zo’n busreis geeft ook een beetje een schoolreisjes-gevoel; waar gaan we naar toe, hoe ziet het er uit en is er koffie als we aankomen? Ja, heerlijk, eerst koffie en dan de rondleiding.

De gids nam ons mee door de tijdelijke tentoonstelling ‘Vrijheid, Vetes, Vagevuur’, de middeleeuwen in het Noorden. Het Friesland van toen, Tota Frisia, strekte zich uit vanaf de huidige provincie tot aan de Wezer in Noord-Duitsland.

Vrije Friezen, met eigen rechters, taal, muntstelsel en gebruiken. Archeologische vondsten bevestigden de rijkdom van de Vrije Friezen, zij tooiden zich in rijke gewaden met fonkelende juwelen. Destijds een Friesland bomvol machtige kerken en kloosters. Dan is ook sprake van een gewelddadige vete-maatschappij en een verwoestende pestpandemie.
Het is het verhaal van Friesland uit de jaren 1000 tot 1560. Na de smakelijke lunch was er nog even tijd om rond te lopen. Sommigen bezochten de museumwinkel, anderen liepen liever even de winkelstraten in. “Je zal nog maar om een halfje bruin verlegen zitten.”

Voldaan nam ik weer plaats naast Riet, m’n busmaatje vandaag. Graag tot een volgende keer.
Marjolein van der Louw uit Hoofddorp schreef op 23/04/2023 om 21:40
Onze afdeling van de Zonnebloem uit Hoofddorp is maandag 17 april met de Museum Plus Bus naar het Rijksmuseum geweest. Onder leiding van onze gastheer Peter hebben wij een heerlijke en voortreffelijke georganiseerde dag mogen beleven rond en in het museum. Onze gasten en vrijwilligers hebben ervan genoten. Dank jullie wel, toppers zijn jullie!!
Jan Bosman uit Rhenen schreef op 07/04/2023 om 10:58
3 april was een bijzondere dag voor KBO-Veenendaal. De eerste verrassing was de chauffeur Jorine. Ze belde vanuit de bus om enige vertraging te melden, maar dat viel uiteindelijk mee. Precies op tijd vertrokken we naar Amsterdam alwaar we door het vlotte verkeer zelf iets te vroeg aankwamen. Jorine verraste ons met een ritje langs highlights van Amsterdam en vertelde als een volleerde stadsgids. Het is een plezier om haar gast te zijn in de bus. Applaus!
Hermitage had de Hollandse Meesters. Zeer interessant. De gids in ons groepje vertelde hoe de werken vaak naast de getoonde afbeelding een extra suggestie voorstellen of soms zelf twee verdiepingen hebben. Zo zie je dat wij leken eigenlijk de taal van schilderijen niet zonder hulp kunnen verstaan. Compliment en dank aan allen die deze bijzondere en zonnige dag mogelijk maakten.
Josy Ruijs uit KBO Eersel schreef op 22/03/2023 om 18:24
Het was een prachtig uitstapje: op 2 maart met een volle Museum Plus Bus naar het mooie Cobra Museum in Amstelveen, gesponsord door de Vriendenloterij. Prima verzorgd met een superchauffeur Jorine: haalde een rolstoeler thuis op, zette twee rolstoelen vast IN de bus (was niet afgesproken), bracht twee mensen na een alarmerend telefoontje terug naar het Kerkplein (we waren bijna Eersel uit), omzeilde de file via Tilburg en zorgde voor een mooie groepsfoto bij de bus ! Gastheer Peter en drie kundige gidsen in het Cobra Museum: goed geregeld. En de zon scheen!
Mevr. Mia Barnes , Namens KBO Well (L) uit Well schreef op 20/03/2023 om 12:36
Op vrijdag 3 maart zijn we met 43 personen van KBO Well (L) naar Het Noordbrabants Museum in Den Bosch geweest.
Bij het instappen werden we vriendelijk ontvangen door onze chauffeur Jorine . Zij heeft ons via een mooie route naar Den Bosch gebracht . Daar werden we ontvangen door onze gastvrouw Josee, die ons heeft begeleid naar het museum en de dag heeft uitgelegd .
Na koffie of thee met een Bossche bol werden we verdeeld in 3 groepen voor een rondleiding door het museum. Fantastisch !
Daarna hebben we genoten van een heerlijke, goed verzorgde lunch en kon iedereen nog een uurtje zelf rond kijken. Natuurlijk werden vooral de werken van Vincent van Gogh goed bekeken .
Rond 15.30 u vertrokken we weer richting de bus en ruim een uur later waren we weer in Well.
iedereen heeft van deze dag genoten !
Met dank aan onze Chauffeur Jorine!, Maar ook de organisatie van de museumplus bus en de vriendenloterij waardoor deze mooie dag mogelijk was
Namens KBO Well Mia Barnes
Lambertina en Annejet uit Balk schreef op 14/03/2023 om 12:11
Onze bewoners van Talma Hiem in Balk genieten nog steeds na van het dagje Fries Museum met de Museum Plus Bus! We krijgen overduidelijke hints om vooral nog eens op deze manier er met elkaar op uit te gaan; dit smaakt naar meer. De professionele prettige manier waarop de bewoners de bus in werden geholpen, de ontvangst en de rondleidingen in het museum waren met zorg uitgevoerd. Namens de deelnemers onwijs bedankt!
Tonnie Zandbergen uit Emmen schreef op 14/03/2023 om 09:18
Wat een geweldig uitje was de busreis naar het Drents Museum, mogelijk gemaakt door de Museum Plus Bus.

Alles was perfect geregeld: van een mooie bus, een geweldige chauffeur (Jorine), een fijne rustige rit, hartelijke ontvangst door onze begeleidster; Diana in het museum, een lekker kopje koffie, een heerlijke lunch en tot slot een geweldig mooie rondleiding met twee gidsen door de tentoonstelling over Pompeï.

Namens alle gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem, afdeling De Rietlanden Emmen, heel erg bedankt voor de mogelijkheid die werd geboden om deze tentoonstelling te bezoeken.

Het was perfect!

Dit vergeten we niet gauw ........ !!!!
Janna Jellema-Visser uit Emmeloord schreef op 11/03/2023 om 19:36
Op 8 maart 2023 waren wij als leden van PCOB Noordoostpolder uitgenodigd om met de Museum Plus Bus van de Vriendenloterij naar het Fries Museum te gaan. Met 44 leden vertrokken we om 10.00 uur eerst door de licht besneeuwde polder richting Leeuwarden.
Onze buschauffeur Jorine vertelde op boeiende en soms humoristische manier over het ontstaan van de Museum Plus Bus en dat wij dankzij de Vriendenloterij hier aan deel konden nemen.
Ca. 11.00 uur stopte( rolde volgens Jorine) de bus bijna bij de ingang bij het Fries Museum. We werden hartelijk welkom geheten door de gastvrouw van het museum en werden getrakteerd op een kop koffie/thee. Om 12.15 u stonden 3 gidsen klaar om ons in 3 groepen een rondleiding te geven in het museum. Onze groep ging naar de tweede verdieping waar het Fries Verzetsmuseum is. Onze gids (van geboorte Duitse) vertelde ons op indrukwekkende manier over het verzet van de Friezen. Het was voor ons als senioren, en vooral de 80-plussers, herkenbaar wat er in de oorlogsjaren allemaal heeft plaats gevonden.
Nieuw was de huiskamer; sinds kort gerealiseerd in het museum. Een aandenken aan een vakantieverblijf op Ameland voor vrouwen/moeders en kinderen waarvan de vader was gesneuveld om hen een onbezorgde vakantie te geven na hun oorlog- ervaringen. Vervolgens liet de gids ons de Hindelooper kamer zien waarin veel prachtige beschilderde voorwerpen in staan waarvan sommige niet eens uit Hindeloopen komen maar uit andere plaatsen, zelfs uit China. Maar wel mooi om te zien en het verhaal erbij was interessant. de tijd van de rondleiding zat er op en gingen we naar het restaurant voor de lunch die heerlijk smaakte. Na de lunch kreeg iedereen nog een uurtje de tijd om op eigen gelegenheid het museum te bekijken.
Om 15.15 uur stapten we weer in de bus om richting huis te gaan. Ook nu weer een plezierige reis waar iedereen kon napraten over hun belevenissen in het museum. Om 16.30 uur kwamen we weer veilig aan in Emmeloord na een zeer geslaagde, gezellige dag met de Museum Plus Bus. Zeker voor herhaling vatbaar mede dankzij de goede buschauffeur Jorine die ons op deze dag voortreffelijk heeft begeleidt. Graag tot een volgende keer!!
Marije Jansen uit Veldhoven schreef op 05/03/2023 om 20:56
Met de Museum Plus Bus van de Vriendenloterij op maandag 27 februari 2023 naar het Rijksmuseum in Amsterdam

Onze chauffeuse, Jorine, haalt ons op, 45 leden van de PVGE Veldhoven.
Na het inladen van de hulpmiddelen en het instapoen van de deelnemers vertrekken we richting Amsterdam. Onderweg krijgen we uitleg. Wist u dat de snelweg A2 een bijnaam heeft? Trekvogelweg. In de geluidsschermen aan beide kanten van de snelweg zijn vogels te herkennen, naar een grafisch ontwerp van Escher.
In Amsterdam krijgen we een rondje sightseeing van Jorine. Ze kent Amsterdam heel goed en verteld veel over de gebouwen waar we langs komen met informatie over wat het was, wat het nu is en wie de ontwerper was. Zo komen we langs het Amstelstation, ontworpen door Berlage en we gaan over de Berlagebrug. Een wit torentje op een gebouw langs de route was ooit het stadhuis van Nieuwer Amstel. En nog zo veel meer weetjes. Heel informatief.
In de parkeergarage worden we opgewacht door Jacob. Hij begeleidt ons vandaag naar het restaurant en daarna naar het museum.
We gebruiken de lunch in brasserie Zuiderbad. Een rare naam voor een restaurant. Er zit nog steeds een zwembad in, vandaar de naam.
Daarna wandelen we naar het museum. We worden door 3 gidsen rondgeleid door de 17de eeuw. Wat kunnen ze goed vertellen. Je ziet op schilderijen dingen die niet eerder zijn opgevallen. We krijgen uitleg, wie ze waarom geschilderd heeft en ook de vele symboliek die er in verwerkt is.
Na de rondleiding hebben we nog een uurtje om zelf rond te kijken in het museum. Ieder gaat zijn weg. De meeste deelnemers gaan nog even naar de museumwinkel voor een aandenken van de dag. Dan is het weer verzamelen in de hal en op weg naar de bus die ons terugbrengt naar Veldhoven.
Het was een boeiende, leerzame, gezellige dag.
Veel dank van al onze deelnemers, ze vonden het geweldig!
Marije Jansen
Gerard nibbelke uit Veldhoven schreef op 28/02/2023 om 19:18
Op 27 februari zijn wij met de Museum Plus Bus naar het Rijksmuseum geweest. Het was een heerlijke reis in alle opzichten. Een heel positieve en gastvrije chauffeur en met de gids in het museum troffen we het ook. We hopen nog wel een keer gebruik te kunnen maken van dit fantastisch initiatief. Hulde!
Zonnebloem Erp-Keldonk-Boerdonk uit Erp schreef op 10/02/2023 om 18:27
De Zonnebloem op reis naar Amstelveen

Op dinsdag 7 februari ging de Zonnebloemafdeling Erp-Keldonk-Boerdonk met 29 personen, met de Museum Plus Bus naar het Cobra Museum voor Moderne Kunst in Amstelveen. De Cobra-groep was van 1948 tot 1951 een generatie jonge kunstenaars die met nieuwe vormen experimenteerden in de schilderkunst.
Dit museumbezoek is mede mogelijk gemaakt door de VriendenLoterij. De bus vertrok om 9.30 uur vanaf het Hertog Janplein, onderweg vertelde de buschauffeur Jorine nog over de Museum Plus Bus en verder had zij nog leuke wetenswaardigheden over de A2, de trekvogelroute. Bij aankomst werden wij ontvangen door gastvrouw Carla, waarna we met koffie/thee en een heerlijke huisgemaakte brownie werden verwelkomd.
We werden door drie gidsen opgehaald, en kregen een rondleiding met uitleg door het museum. Er waren meerdere tentoonstellingen te zien van kunstenaars, Deense moderne kunst, Zuid-Afrikaanse en Deense beeldhouwwerken, schilderijen en sculpturen, en ook heel bijzonder om te zien waren de ruim 70 schilderijen, tekeningen en sculpturen van de kunstenaar Ovartaci. Na de lunch had iedereen nog de gelegenheid tot zelfstandig rondkijken en vertrokken we weer om 15.00 uur met de terugreis naar Erp, waar we gezellig samen de dag hebben afgesloten met friet en een snack bij Van Haandel.
Commissie Reizen van KBO Den Helder uit Den Helder schreef op 27/01/2023 om 10:19
Op vrijdag 23 januari vertrok om 09.45 uur de Museum Plus Bus met 45 leden van KBO Den Helder naar het Van Gogh Museum in Amsterdam.
Het was een koude dag en in de omgeving van Amsterdam, viel er zelfs sneeuw en werd het een witte wereld. Onze chauffeur Frits vertelde onderweg leuke informatie en het was weer heel gezellig in de bus. Na de bus geparkeerd te hebben in de ondergrondse parkeergarage gingen we op weg naar het Zuiderbad. Daar wachtten de gastheren en gastvrouwen van een klein maar voortreffelijk restaurantje op ons met een voortreffelijk verzorgde lunch. Een korte wandeling voor een frisse neus bracht ons bij het Van Goghmuseum.
Vier rondleiders vertelden met veel passie en enthousiasme over het leven en de schilderijen van Vincent van Gogh. Ze beantwoorden vragen en er was een leuke interactie tussen de rondleiders en onze deelnemers. Tegen vier uur reden we weer naar Den Helder na een fantastische dag.
Met dank aan Frits voor de veilige en mooie reis, dank aan Valeria voor de perfecte begeleiding en heel veel dank aan de Museum Plus Bus en de VriendenLoterij. Elke twee jaar hopen onze leden weer een dagje mee te mogen met de Museum Plus Bus, wat een prachtig initiatief. Dank, dank, dank
Schuilenburg Raalte uit Raalte schreef op 29/11/2022 om 13:23
Gisteren een geweldige dag gehad in Amsterdam! Met 35 personen vanuit Raalte (OV) voor de derde keer op stap geweest met de Museumplus bus. Altijd goed verzorgd. Super fijne buschauffeuse Jorine die de doelgroep goed aanvoelde en leuke weetjes vertelde onderweg. Ook de gastheer Jacob en de dames van de rondleiding in het Rijksmuseum deden het geweldig. De bewoners en vrijwilligers hebben echt genoten. Dank daarvoor!!
Katholieke Seniorenbond uit Holtum schreef op 09/11/2022 om 15:34
Op 1 november jl. bezoek aan het Noord-Brabants te Den Bosch:
Onze leden waren na afloop zeer enthousiast: super chauffeuse, super ontvangst door gastvrouw José, super ontvangst in museum met koffie / thee met Bossche bol, de rondleiding in het museum werd zeer gewaardeerd, daarna samen gezellig goede lunch gehad.
De meesten vonden dat de tijd na de lunch helaas te kort was om nog veel meer te bekijken in dit mooie museum
Rob uit Ravenstein schreef op 03/10/2022 om 20:42
Vandaag, 3 oktober 2033 met chauffeur Frits … en niet alleen chauffeur maar ook een fantastische gastheer een gezellige dagtocht mogen maken maar het van Gogh museum.
Niet alleen de Stichting Museumbus willen bedanken maar ook de Vriendenloterij, die deze dag mogelijk mede mogelijk heeft gemaakt!
Ik denk dat ik mede de vele KBO leden uit Ravenstein mag zeggen: dank, dank en nogmaals dank!

 

Sandrina Schuitemaker – Voorburg 1 april 2014

Beste mensen, Bij deze wil ik jullie namens onze bewoners en bezoekers van Zorgcentrum De Mantel in Voorburg heel hartelijk bedanken voor de fantastische dag. We hebben alle 45 genoten van de rondleiding door Amsterdam met de museum-plus bus. Guus was onze chauffeur die veel leuke wetenswaardigheden vertelde onderweg. Ook Dolly onze gastvrouw, complimenten alles liep op rolletjes. Het Rijksmuseum was in één woord GEWELDIG Fijn dat we de mogelijkheid hebben gekregen, om mee te mogen.


 Ann Meijers – Heilig Landstichting 31 maart 2014

KBO – Heilig Landstichting is met de Museumplusbus op 28 maart 2014 naar het Gemeente Museum in Den Haag geweest. Unaniem vonden allen het een bijzondere fijne dag zij hebben genoten van de rondleidingen. Alles was perfect geregeld de chauffeurs hebben uitstekend hun best gedaan om ook nog een kleine tour in Den Haag te maken, geweldig. Onze gastvrouw (Nolly) heeft zeer goede begeleiding gegeven en kende in no time haar gasten. Iedereen wilde eigenlijk volgend jaar wel weer! Wij willen de Bank Giro Loterij voor dit fijne en leerzame project hartelijk danken. KBO – Heilig Landstichting


 De Zonnebloem afdeling Leersum – LEERSUM 28 maart 2014

In februari hebben we met onze gasten een bezoek gebracht aan het Van Gogh Museum. Het was een zeer geslaagde dag, mede door de chauffeur en gastheer op de museum plus bus. Onze gasten hopen nogmaals met u een musum te gaan bezoeken. Bedankt namens onze gasten


 Vrouwen van Nu afd Eck en Wiel – Eck en Wiel 26 maart 2014

Vandaag een super leuke dag uit gehad naar het Joods Historisch Museum, met de museum plus bus. We hebben ervan genoten HARTELIJK BEDANKT


 Mariël (van Nieuwkerk) vd Horst – Den Haag 18 maart 2014

Voor het eerst sinds jaren gezellig een dagje uit met mijn man (88 jaar) met de museumplusbus. In de buurt opgestapt en voor het Van Gogh museum afgezet. Daar kregen we een rondleiding, kopje koffie en een lunch. Allemaal gezellige mensen in de bus plus een geweldige chauffeur en begeleidster. Niet te geloven dat dat kan voor 12,50 euro pp. Hartelijk dank, ook namens mijn man, mariël


 bewonersvereniging IJdoorn – zaandam 6 maart 2014

Wij zijn onlangs met alle vrijwilligers van onze seniorenflat naar het Rijkmuseum geweest. Onze dank aan de BankGiroloterij die dit mogelijk hebben gemaakt en aan de heren van de begeleiding. We hebben een geweldige dag gehad.


 Hetty Boender – den Haag 12 februari 2014

afgelopen maandag zijn we met de afd. Loosduinen van de Zonnebloem met uw museumbus naar het Rijksmuseum in Amsterdam geweest. Het was een erg leuk dagje uit en hebben erg genoten van al het moois. Voor herhaling vatbaar, bedankt!!


 L.Molenaar – 17 december 2013

op 15 november zijn we met 44 dames en heren naar het vernieuwde Rijkmuseum geweest. de dag zelf werd door iedereen als een cadeautje ervaren. de chauffeur heeft dingen uitgelegd over alles wat we onderweg tegen kwamen (en dat was vanwege een mooie route langs de Vecht erg veel). Namens alle deelnemers bedankt voor deze fijne dag


 T. Groot-Rol – Hoogkarspel 3 december 2013

Donderdag 28 nov. 2013 een bezoek gebracht aan het Joods Hist. Museum met jullie bus. Het was een geweldige dag en de begeleiding was prima. Bedankt voor deze dag en we hopen, dat we nog eens de gelegenheid krijgen hier gebruik van te maken. vriendelijke groet


 C.Weessies – Oud-Beijerland 29 november 2013

Beste mensen, Bij deze wil ik graag doorgeven dat ik met onze bewoners van de Open Waard ( verzorgingshuis) uit Oud-Beijerland , een TOP-dag heb gehad gisteren! We hadden een uitje met de museum-plus bus. Met een hele leuke chauffeur die veel vertelde onderweg. Het museum was prachtig en we hadden een GEWELDIGE gids!! Fijn dat er zulke uitstapjes zijn voor deze mensen. Iedereen heeft GENOTEN! DANK DANK DANK Hartelijke groeten Ciska Weessies


 C.Weessies – Oud-Beijerland 29 november 2013

Beste mensen, Bij deze wil ik graag doorgeven dat ik met onze bewoners van de Open Waard ( verzorgingshuis) uit Oud-Beijerland , een TOP-dag heb gehad gisteren, we hadden een uitje met de museum-plus bus. Met een hele leuke chauffeur die veel vertelde onderweg. Het museum was prachtig en we hadden een GEWELDIGE gids!! Fijn dat er zulke uitstapjes zijn voor deze mensen. Iedereen heeft GENOTEN! DANK DANK DANK Hartelijke groeten Ciska Weessies


 riet kraak – oud beijerland 28 november 2013

graag wil ik U bedanken voor de geweldige dag naar het van Goghmuseum met de museumplusbus


 Trudy Touwslager van Zanten – Hendrik Ido Ambacht 28 november 2013

Gisteren met de bus naar het Van Gogh Museum geweest, we hebben genoten. Ik wil hierbij onze chauffeur Guus bedanken voor zijn commentaar in Amsterdam, de stad is zo veranderd en meeste ouderen waren er voor jaren al niet meer geweest, het was geweldig. Ik heb genoten van onze rondleiding door het museum en veel geleerd over Vincent van Gogh. Door blijven gaan het verrijkt het leven van de ouderen. Trudy.


 Diny van Berkum – Rotterdam 25 november 2013

Donderdag 21 november met uw bus het Van Gogh museum bezocht, met 20 cliënten van Laurens “Dijkveld” plus begeleiders! Een geweldige dag beleefd!!! Mede dankzij de bijzonder vriendelijke chauffeur (Guus) en gastheer (Bob). Ook in het museum heel gastvrij ontvangen, en een zeer deskundige rondleiding gekregen! Chapeau!!


 nettie donker – monnickendam 22 november 2013

vandaag naar het kroller muller museum geweest een prachtig museum ik heb erg genoten en hoop nog veel vaker met de museumplus bus mee te mogen gaan


 Tiny de Vries-Mol – Bergambacht 19 november 2013

Vandaag een fantstische dag gehad met de museumplusbus naar de Hermitage in Amsterdam.Een prachtig museum,deze keer Gauguin,Bonnard en Denis,heel goede uitleg ook over de geschiedenis van het museum van Mark Quint.Ook de complimenten voor de chauffeur en gastheer Boudewijn. Ik denk dat alle deelnemers uit Bergambacht ,ANBO,PCOB en SWOB een heel fijne dag hebben gehad. Nogmaals mijn complimenten.


 A Boender – Poortugaal 18 november 2013

hARTELIJK BEDANKT DAT WE NAAR HET jOODS MUSEUM ZIJN GEWEEST HET WAS GEWELDIG NOGMAALS DANK jANNIE BOENDER


 C.Gerlach – Rhoon 17 november 2013

Hierbij wil ik u hartelijk danken dat u mij in de gelegenheid hebt gesteld om het Joods Historisch Museum in Amsterdam te bezoeken. Een zeer geslaagd initiatief! Tevens hulde aan de chauffeur van de Museum Plus Bus en de begeleider.


 J.T.J.M. van der Linden – Groenekan (gem. De Bilt) 10 november 2013

Op 6 nov.2013 hebben mijn vrouw en ik deelgenomen aan een excursie naar Van Gogh museum. Het was prima verzorgd. Voor mijn vrouw is het een uitkomst om zo het museum te bereiken. Ook de rit naar het museum was zeer de moeite waard.


 pvanstraaten – grootebroek 8 november 2013

we zijn vandaag met de museum bus naar het rijksmuseum geweest. Het was een geweldige dag. Bedankt daarvoor. fam van straaten


 C.galyama – Maartensdijk 6 november 2013

Van daag met de KBO afd. De Bilt naar het van Gohg geweest, goed verzorgt en georganiseerd .


 Zonnebloem Lochem – Lochem 4 oktober 2013

We zijn op 3 oktober naar de Twentse Welle geweest met 29 personen. Het vervoer en de begeleiding waren weer prima verzorgd evenals de genoten lunch in het museum. De gasten hebben erg genoten en gaven aan veel dingen te hebben gezien en gehoord die men nog niet wist. Conclusie: Tevredenheid alom en we gaan zeker indien mogelijk weer een keer mee! Henk Mol Voorzitter De Zonnebloem


 Hennie – Arnhem 5 augustus 2013

Het blijft een zeer goed initiatief. Het is heerlijk om van de bus gebruik te kunnen maken.


 a.kroesen – hengelo(gld) 3 augustus 2013

gisteren naar het valkhofmuseum in nijmegen geweest prachtig om te zien goed georganiseert . voor herhaling vatbaar .complimenten


 mw. van der Ende – Den Haag 3 juli 2013

vandaag met de museum-plusbus naar het Kroller-Muller museum geweest. heb er erg van genoten. goede begeleiding en een fijne chauffeur. heel goed initiatief van de musea en de bankgiro-loterij. hoop dat dit nog lang zal bestaan! zodat nog veel ouderen hiervan kunnen genieten!


 mevr. hinfelaar – 3 juli 2013

Vandaag 3 juli met de Museumplusbus naar het Kröller Möller geweest. Een heerlijk uitstapje en ontzettend goede begeleiding o.a. Dolly. Ook de chauffeur was heel behulpzaam. Bedankt voor alles en ik wens nog vele ouderen zo’n fijne dag.


 R. Dekker – woerden 2 juli 2013

2 juli, maakte ik een trip met de museumbus naar het van Goghmuseum. Uitstekend georganiseerd was dit alles. Hartelijk dank aan de organisatoren.


 e.pikker – hilversum 25 juni 2013

31 mei waren wij met bewoners van st.jozef een dagje naar amstelveen naar het cobramuseum. heel leuke dag. goed verzorgd. smaakt naar meer. hartelijk dank. e.pikker


 Els wijngaard – zaandam 24 juni 2013

Vandaag met de museumbus naar de Hermitage in amsterdam geweest. De bewoners van een kleinschalig wonen project voor dementerende bejaarden hebben genoten!!!! Bedankt dat jullie deze dag hebben mogelijk gemaakt voor onze bewoners!!!


 Bert Brochard (Stichting Vrienden E&E) – Wijk bij Duurstede 19 juni 2013

Vandaag met het Dagcentrum van het Ewoud & Elisabeth Gasthuis naar het Openlucht Museum in Arnhem geweest. Het was de eerste keer dat wij gebruik maakten van de diensten van de Museum Plus Bus en het was een geweldige ervaring. Chauffeur Theo en gastheer Henk bedankt voor de prima service. De bewondering van de cliënten ging uit naar chauffeur Henk die in de zeer nauwe straatjes met overal paaltjes zijn grote bus Wijk bij Duurstede veilig uit wist te krijgen. Aan het eind van de dag waren er alleen maar lovende en dankbare woorden te horen.