GASTENBOEK

Heeft u ook een mooie ervaring? Wij lezen hem graag!

Uw bericht:

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
(nog geen berichten)

 

Seniorenvereniging Heythuysen – Heythuysen 17 november 2017

Wat een fijn georganiseerde reis vanuit midden- Limburg perfect georganiseerd. Zeer veel dank namens de deelnemers.!!!


 Ans van Roermund – Capelle a.d. IJssel 15 november 2017

Na een aantal aanmeldpogingen was het dit jaar gelukt om met onze Zonnebloemafdeling een keer mee te kunnen met de Museumplusbus, met als bestemming het Kröller Müller museum. Op 2 november om half 9 stond hij al gereed aan de Kerklaan en kon het instappen beginnen. Naast uiteraard een chauffeur stelde de organisatie ook een gids ter beschikking, die ons de hele dag zou begeleiden. We hadden een flinke rit voor de boeg, maar met het herfstzonnetje erbij viel er onderweg genoeg te zien. Met maar een klein beetje file arriveerden we in het park de Hoge Veluwe, waar we eerst nog een prachtige rondrit kregen, waarbij de chauffeur geanimeerd vertelde over de omgeving en het ontstaan van jachtslot St.Hubertus. De zon toverde de mooiste herfstkleuren in dit bosrijke park, echt genieten! Daarna mochten we het museum in waar de koffie al klaar stond. Erbij kregen we een lokale specialiteit geserveerd: een Veluws Verleidertje. Een heerlijk kaneelbroodje gevuld met room en noten mmmm. Toen de inwendige mens versterkt was werden we in 3 groepen verdeeld en onder leiding van een gids begon de rondleiding. Absoluut hoogtepunt hierbij waren de Van Goghs. Prachtig om deze wereldberoemde werken nu eens in het echt te zien, mét het verhaal erachter. Na de rondleiding konden we zo aanschuiven voor de lunch, een warme kop tomatensoep en overheerlijke broodjes.Dat ging er wel in! Met elkaar eten is toch zoveel gezelliger dan alleen. Gelukkig bleef er daarna ook nog tijd over om zelf wat rond te kijken bij de kunstwerken en in het winkeltje. Om kwart voor 3 reed de bus weer voor om ons terug te brengen naar Capelle. Het verkeer zat mee, zodat we nagenoeg filevrij weer thuiskwamen. Het was een lange dag, maar zeer de moeite waard. Blije gezichten en lieve woorden bij het uitstappen waren onze dank. Hopelijk mogen we volgend jaar weer mee met de Museumplusbus!


 Jan Brok – Tilburg 11 november 2017

Gisteren, 10 november 2017, naar Rijksmuseum geweest met de museum plus bus. Dank.


 Buurtzorg Oegstgeest team 1 – Oegstgeest 27 oktober 2017

Van Buurtzorg Oegstgeest team 1 Vandaag hebben wij samen met onze cliënten een super leuke dag gehad. Wij zijn opgehaald door de Museum Plus Bus. Na een leuke rit zijn we afgezet bij het Joods Historisch Museum. Na een kopje koffie kregen we een rondleiding door het museum. Dit alles hebben we afgesloten met een heerlijke lunch. Nadat we nog op eigen gelegenheid rond hebben gekeken in het museum, werden we door de Museum Plus Bus weer thuis gebracht. We hadden een gastvrouw die ons heel de dag begeleidde en een chauffeur voor wie niets te veel was. Die onze cliënten op een snelle manier in de bus hielp, de rollators en rolstoelen in het ruim zette en ons onderweg nog leuke dingen vertelde. De cliënten hebben met volle teugen genoten. Dit werd ons geschonken door de Bank Giro loterij, alleen de lunch was voor eigen rekening. Hartelijk bedankt!


 Gerda Coppes – Berharen 11 oktober 2017

10 Oktober zijn wij met onze KBO met de museumplusbus naar museum TwentseWelle geweest. WIj hebben ’n erg leuke dag gehad.Aardige gidsen ,gastvrouw en chauffeur. Wij vonden het museum erg mooi.


 Sonja Haven – Oss 7 september 2017

4 september 2017 hebben wij een bezoek gebracht aan het Rijksmuseum in Amsterdam. Wij, bewoners, bezoekers & vrijwilligers van serviceflat Sterrebos Oss, zijn jullie zeer erkentelijk voor deze mooie dag. De lunch in de nabij gelegen brasserie Zuiderbad was goed verzorgd. Ik mag zeggen dat iedereen erg heeft genoten!


 Fien van Es – Vorstenbosch 27 juli 2017

Vandaag met gasten van de Zonnebloem afd Heeswijk-Dinther-Loosbroek-Vorstenbosch een bezoek gebracht aan het Kröller Möllermuseum. We hebben erg genoten. Wij willen jullie hartelijk danken voor de geweldig, verzorgde dag. Een pluim voor de organisatie!!!!!!


 Mientje van Venrooij – Heeswijk-Dinther 27 juli 2017

Vandaag met de MuseumPlusbus naar het Kroller Muller museum in Otterlo geweest met gasten en vrijwilligers van De Zonnebloem, afd. Heeswijk-Dinther-Loosbroek-Vorstenbosch. De gasten hebben genoten van het tochtje door het park, de rondleiding door uitstekende gidsen en lunch. Door de goede zorgen van chauffeur Henry en gids Ben was dit een dag met een “gouden” randje. Ook dank aan Dieuwertje en Sander van het kantoor die dit voor ons mogelijk hebben gemaakt. Wij houden ons aanbevolen voor een volgend museumbezoek.


 Corrie Antonissen KBO BREDA – Breda 19 maart 2017

wij HEBBEN HEERLIJK GENOTEN VAN EEN MOOIE TOUR Amsterdam EN HET COBRA museum. voor HERHALING VATBAAR


 Mieke Willems – Dommelen 22 februari 2017

Met de bus naar de Hermitage in Amsterdam,een geweldige mooie dag .Bedankt voor herhaling vatbaar.


 Marie-Jan van Hout- van Rooij – ‘s-Hertogenbosch 13 februari 2017

Vandaag 13 februari hebben wij een bezoek gebracht aan het Rijksmuseum dankzij uw organisatie en tot stand gebracht door De BankGiro Loterij. Wij, gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem, afd. Groot-West ‘s-Hertogenbosch, willen u heel hartelijk danken voor de mooie dag en de geweldige ondersteuning van de medewerkers van de MuseumPlusbus. We hebben genoten! Wij hopen dat deze geweldige activiteit er nog jaren zal zijn voor onze ouderen. Nogmaals hartelijk dank!


 Hans Tielemans – Bakel 3 februari 2017

Op 2 februari met de Museum Plus Bus, aangevraagd door de KBO Bakel, naar het Joods Historisch Museum in Amsterdam geweest. Dit perfect georganiseerde uitstapje was voor diverse Bakelse bewoners een welkome afwisseling van hun dagelijkse beslommeringen. Compliment voor de bus, chauffeur en de begeleiding en natuurlijk de gidsen in het interessante museum. Wanneer de gelegenheid zich voordoet voor ons zeker voor herhaling vatbaar. Nogmaals hartelijk dank.


 Martha Thijssen – Beers 1 februari 2017

Afgelopen maandag zijn we met deelnemers van de Zonnebloem met de Museum Plus Bus naar Amsterdam gereden naar het Vincent van Goghmuseum. Het was prima geregeld, leuke chauffeur en een toffe gastheer. De chauffeur liet ons nog mooie plekjes van Amsterdam zien en hield af en toe stil, zodat we konden kijken en luisteren naar het verhaal. In het museum kregen we een rondleiding die erg interessant was en toen was het tijd voor een heerlijke uitgebreide lunch. Nog even tijd voor zelf een wandeling te maken door het museum en toen was het weer tijd om te vertrekken. Het was een erg leuke ervaring en we werden erg verwend. Heel hartelijk dank voor dit mooie uitstapje.


 C de Jongste- Stam – Westmaas 19 december 2016

Op 14 november j.l.met de Zonnebloem Afd. Hoeksche Waard een bezoek gebracht aan de Hermitage in Amsterdam. Een fantastische dag gehad Een zeer goede buschauffeur die ons heel wat van Amsterdam vertelde. Ook de begeleiding was behulpzaam en gastvrij. De tentoonstelling in de Hermitage was heel mooi en de lunch voortreffelijk. Echt een dag om in een lijstje te zetten. Bedankt Museumplusbus en ga zo door…..


 KBO Zaandam – Zaandam 10 december 2016

Namens onze deelnemende leden van de KBO en PCOB Zaandam willen wij onze waardering uitspreken voor het bezoek aan het Gemeentemuseum Den Haag van donderdag 8 december. Vanaf het begin van de trip heeft de chauffeur en Frouwkje onze leden fantastisch bijgestaan bij het instappen. Onderweg heeft de chauffeur allerlei wetenswaardigheden verteld. Een rondrit door Den Haag was op zich al een museum met alle bekende en onbekende gebouwen en plaatsen. De rondleiding in het museum was interessant. Eerst naar de sculpturen waar veel over was te vertellen, met name wat de beeldhouder er in wilde vertellen boeide iedereen. Een aantal schilderijen van bekende en onbekende meesters gaf een duidelijke inkijk van het waarom en hoe de meester te werk ging. Als laatste de enorme mode afdeling van japonnen die Audry Hepburn heeft gedragen in haar films was zeer indrukwekkend. Kortom onze leden hebben enorm genoten van deze dag en willen de BankGiro Loterij hier enorm voor bedanken.


 Ria de Bruin – Breda 30 november 2016

Vrijdag 25 november, een bijzonder bezoek aan het Cobra Museum. Dankzij het initiatief van Stichting Marcella’s Way hebben o.a. bewoners van een verpleeghuis kunnen genieten van een prachtige dag. Ik heb een bewoner van de gesloten afdelingen begeleid die regelmatig boven zichzelf uitsteeg. Die vragen stelde aan de gids waarbij ze duidelijk liet blijken vol aandacht te hebben geluisterd. Die ook haar eigen ideeën kon uiten, recht uit het hart. Een vrouw die genoten heeft van de gelijkwaardigheid en respect voor wie ze was. Even was ze weer de docent die ze altijd geweest was, ze voelde zich gewaardeerd. Dat had ze allang niet meer gevoeld. Dit met dank aan de gids die ons rondleiden. Ook ode aan de chauffeur en de reisleider in de bus. DANK JULLIE WEL VOOR DEZE MOOIE DAG.


 Elsey – Doorn 30 november 2016

Wij zijn vanaf de waranda in zeist. Naar het gemeentemuseum geweest. Het eten en de bus was prima geregeld. Alleen het museum viel tegen. Bij binnenkomst. Doen de koptelefoons het al niet. En de versterkers. Dus toen voor slechthorende moest het hardop gezegd worden. We hebben heen en weer gelopen met de groep. We hadden rolstoelen rolators. De drempels gingen we moeilijk over. Ook de lift is erg klein. Dus daar lang wachten. Uit eindelijk hebben we twee kunstwerken gezien en twee schilderijien. Echt slecht geregeld.


 Jeannette – Riel 26 november 2016

17 november hebben met de KBO uit Riel een prachtige dag beleefd met de Museum plus bus naar het van Gogh museum in Amsterdam. Door de begeleiding van chauffeur en begeleider zijn we op een leuke manier getrakteerd op een mooie reis op en neer naar het museum. Kortom het was een prachtige dag waardoor vele leden na lange tijd weer eens in een museum geweest zijn. Hartelijk dank hiervoor.


 Annemieke van Bloois – Oudenbosch 20 november 2016

Wat hebben wij een fantastische dag gehad afgelopen vrijdag !! Alles is veel meer dan goed verlopen. Om klokslag half negen stond de prachtige bus met 2 vrolijke heren, Guus Heijenrijk en Hans Koenraads op ons te wachten. We waren met 39 personen. Het duurde even voordat iedereen zijn of haar plaatsje had; het waren tenslotte niet de jongste gasten. Het verkeer viel ontzettend mee en daarom hadden we nogal wat tijd over. In plaats van ons vroeg in het museumcafé af te zetten, had Guus een geweldige oplossing; hij zei ook ‘ik maak er een leuke dag van voor jullie’. En dat was het. Hij leidde ons, al vertellend, over het grote Schiphol terrein. Sommigen waren daar nooit geweest en keken hun ogen uit. We zaken de distributiehallen, alle gebouwen achter de aankomst en vertrekhallen, de landingsbanen en nog veel meer. Dit alles begeleid door de smakelijke uitleg van Guus. Het was een complete verrassing en eigenlijk kon de dag al niet meer stuk hierdoor. Tsja, en toen nòg tijd over…..er volgde een tweede verrassing. Guus liet ons het buitengebied zien van Amsterdam; de prachtige Amstel, met schitterende huizen, bruggetjes en de natuur. Iedereen was laaiend enthousiast. Hij kon ook zo leuk vertellen. Aangekomen in het museum, dronken we gezellig koffie met elkaar. Wij (PCOB Oudenbosch) hebben getrakteerd op een tweede kopje. De groep werd in 3-en gesplitst en we werden zeer deskundig rondgeleid langs de moderne kunst. Het tempo was prima, iedereen kon het bijhouden, hetzij met rollator of opklapstoeltje. We hebben genoten. Na de rondleiding stond de lunch voor ons klaar; prima. Bijzonder vriendelijke serveersters. Hierna konden we kiezen of we op eigen gelegenheid nog een keer langs de kunstwerken wilden gaan of even naar buiten. Er was markt vlak naast het museum, evenals een groot winkelcentrum dat overdekt was. Iedereen deed wat hij/zij leuk vond. We hadden er ruim een uur de tijd voor. Keurig op tijd arriveerde ieder weer op de afgesproken plaats in de bus. Ook de terugreis ging vlotjes. We werden geëntertaind door Hans, die gedichten voorlas en Guus met muziek uit de ‘ouwe doos’, waarbij menigeen meezong. We gingen ‘met de pet rond’ voor Guus en Hans om onze waardering aan hen te tonen (maar dat hadden ze ook al vaak gehoord gedurende de dag). Veilig kwamen we weer in Oudenbosch aan. Al met al was het een bijzonder geslaagde dag, waarvoor wij jullie heel hartelijk bedanken. Jullie hebben 39 ouderen een geweldige dag bezorgd. Wij hopen in de toekomst nog een keer gast van jullie te mogen zijn.


 Jeannette Wouters – Riel 17 november 2016

Samen met de KBO Riel hebben we vandaag met de Museum Plus Bus een bezoek gebracht aan het Van Gogh museum in Amsterdam. Het was een schitterende dag, mede dankzij onze chauffeur Guus, en begeleider Gerard. Guus verraste ons op de heen- en terugweg op veel mooie punten en natuurschoon van Amsterdam waar we anders nooit komen. Gerard vertelde onderweg van alles over de Museum Plus Bus en zorgde in het museum dat alles op rolletjes liep en iedereen met een goed gevoel weer in de bus stapte naar huis. Een geweldige dag voor veel mensen die anders niet in de gelegenheid zijn om naar een museum te gaan.


 Tonnie Hozewol – Best 15 september 2016

Met de bus naar het Joods historisch museum, wat een leuk museum en een prachtige dag gehad, heel erg bedankt. tonnie


 Henri Sanders – Gronsveld 14 september 2016

Leuke dag geweest in het Cobra museum met 34 personen van KBO Gronsveld. Jammer van de lange busreis, maar gaat niet anders. Alleen maar tevreden gezichten. Goede begeleiding. Bedankt organisatie.


 Angela van den Elzen – Uden 9 september 2016

Afgelopen maandag 5 september zijn we met een 40-tal deelnemers naar Het Hermitage museum in Amsterdam geweest. Allemaal mensen voor wie een museumbezoek heel wat voeten in de aarde heeft. En wat hebben we genoten!!! Omdat de Museumplusbus die dag voor de 2500x op pad was, ging er met ons een cameraploeg van RTL4/koffietijd mee. Wat een fantastisch initiatief, alweer zo’n 125.000 mensen hebben mogen genieten van een super mooie dag. Ook de uitzending in Koffietijd was informatief en zag er leuk en verzorgd uit. Hartelijk dank, namens alle deelnemers en het Rode Kruis Uden e.o.


 Wim Jenniskens – Horst 19 augustus 2016

Beste medewerkers Gisteren hebben we met de MuseumPlusBus het Joods Historisch Museum bezocht. Een prima initiatief. Ook is de reis en het bezoek prima verlopen. En wat een “rijke” geschiedenis hebben de Joden in Nederland en daarbuiten. Ook de chauffeur, de begeleider en de gidsen deden hun werk prima!!! Bedankt!!! Wim Jenniskens


 Marijke van Zuilen – Barendrecht 3 augustus 2016

Met bewoners van Woonzorgcentrum en Verpleeghuis Siloam naar het Openlucht Museum geweest. Internationale vrijwilligers hebben naast onze eigen Top vrijwilligers geholpen om er een fantastisch dag van te maken. De uitleg tijdens de rondleiding was heel goed. Bewoners luisterde heel aandachtig en er was heel veel herkenning. Leuke groepsfoto gemaakt. Die zal ik jullie nog opsturen. Het museum heeft zelfs de foto naar de lokale krant gestuurd.


 Anja de Jong-Eeltink – AALTEN 7 juli 2016

Woensdag 6 juli met mijn moeder (83 jaar en rolstoelgebonden) én mijn 86-jarige vader naar het openluchtmuseum in Arnhem geweest. Fantastisch georganiseerd, wat hebben ze genoten ! Wat een gewéldig initiatief !


 Margo van der Poel – 4 juli 2016

Dinsdag 21 juni om 10.00 uur verzamelde 38 gasten en 6 vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Hillegom-Beinsdorp zich in Hillegom om een mooie dag tegemoet te gaan. We vertrokken met de Museum Plus Bus naar Amsterdam om in het Hermitage museum de tentoonstelling van Catharina de Grootste te bezoeken. Er heerste al snel een goede sfeer, gasten en vrijwilligers zaten al snel gezellig met elkaar te praten en de buschauffeur gaf tijdens, zowel de heen- als terugreis gepaste informatie, waardoor de busreis als zeer positief werd ervaren. Na een heerlijk kopje koffie kregen wij in groepjes een mooie rondleiding en werd ons op een fantastische wijze veel informatie gegeven. Om 13.00 uur was er een heerlijke lunch waar iedereen van genoot. Ondertussen werd er bijgepraat over al het moois wat men had gezien. Na een fantastische rondrit door Amsterdam waren we om 16.00 uur weer in Hillegom. Iedereen ging zeer tevreden weer huiswaarts. Namens de gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem afd. Hillegom-Beinsdorp hartelijk dank voor deze fantastische dag.


 henny boshuizen – nootdorp 30 juni 2016

Vandaag met de bewoners van woonzorgcentrum Veenhage uit Nootdorp naar het openlucht museum geweest. We hebben een super dag gehad.busrit was prima en het museum geweldig. Wat prachtig dat dit kon. heel erg bedankt.


 Mw.Yvonne Sirna – Den Haag 7 juni 2016

Ik ben met bewoners van het Coornherthuis en bewoners uit de buurt naar het cobramuseum geweest. Onderweg heeft de chaufeur veel vertelt en zijn wij nog naar Schiphol geweest. Het was een heel gezellige en leerzame dag. De lunch was geweldig en er was nog tijd om de omgeving van Amstelveen te bekijken. Fijn dat de BankGiro Loterij dit steunt, zo kunnen mensen die slecht ter been zijn of eenzaam een mooie dag bezorgd. Met vriedendelijke groeten, Y.Sirnsa


 Jeanne van Mourik – Sint-Michielsgestel 20 mei 2016

Een geweldig uitstapje gemaakt naar het Gemeentemuseum in Den Haag. Een plezierige reis dankzij bus, chauffeur en reisleider. Een zeer geslaagde rondleiding in het museum in het gezelschap van een buitengewoon deskundige gids. Dank aan de organisatie van de Museum Plus Bus die dit uitstapje mogelijk maakte.