GASTENBOEK

Gastenboek

Damesvereniging Melick – Melick 18 februari 2019

Beste medewerkers, Hartelijk bedankt voor de fijne dag die we met zijn allen weer hebben gehad. De gastvrijheid van de chauffeur Henri en gastvrouw Ineke maakte de dag compleet. Ineke regelde veel dus had ik het gemakkelijk! En Henri liet nog wat van de Veluwe zien en het Hubertusjachtslot. Dat werd ook erg gewaardeerd. De gidsen in het museum hebben het ook goed gedaan, naar de opmerkingen te horen, de lunch was ook voortreffelijk, dus alles was meer dan goed. Zelfs het verkeer stoorde niet, alles ging op tijd. Het is zeker voor herhaling vatbaar! Nogmaals bedankt en hopelijk tot ziens!


 Vrijwilligerscentrale Amstelland – Amstelveen 15 februari 2019

Wij zijn met de Museum Plus Bus naar het Noordbrabants Museum geweest. Ik wil u en uw organisatie hartelijk danken voor dit leuke, goed verzorgde uitstapje. De deelnemers hebben mij verzocht hun dank over te brengen voor deze heerlijke dag. Ook de begeleider Will en de chauffeur Dick wil ik complimenteren voor hun inzet om alles vlekkeloos te laten verlopen. Graag houden wij ons aanbevolen voor nog eens zo’n uitstapje in de toekomst.


 Dagbesteding Wimbledon – Amstelveen 11 februari 2019

Donderdag waren we met onze dagbesteding een dagje naar het Gemeentemuseum in Den Haag. Alles was perfect geregeld mede dankzij de geweldige assistentie van gastvrouw Annelies. Onderweg kregen we informatie over de omgeving. In restaurant Gember stonden de tafels al voor ons gedekt. Na de lunch wandelden we naar het museum waar we in 3 groepen een interessante rondleiding kregen van 3 zeer bevlogen gidsen. Wat leuk om zo op een heel andere manier naar de kunstwerken te kijken en er meer achtergrond informatie over te krijgen. Er werden ook meteen rolstoelen van het museum geregeld toen bleek dat het voor sommige deelnemers toch wel heel veel lopen was. Onze cliënten en wij zelf uiteraard ook hebben ontzettend genoten. Heel erg bedankt voor de fantastische begeleiding van Annelies en de chauffeurs, en voor jullie geduld.


 Zonnebloem Korvel – Tilburg 11 februari 2019

Bij deze wil ik de organisatie heel HARTELIJK BEDANKEN uit naam van onze gasten en vrijwilligers. Wij hebben een geweldige dag gehad, er waren gasten die zeiden ‘dit is een dag met een gouden randje daar kunnen we weer even op teren’. Dat is toch fijn te horen voor ons als afdeling maar ook voor jullie. We waren met Rob en Martin op pad een fijn team , rustige chauffeur en Martin vertelde onderweg wat er te zien was. Goede uitleg waarom we in groepjes werden ingedeeld, goed begeleid naar het lunch adres. Zeer behulpzaam, beide heren, niets was hun te veel. Rondleiding in het Rijksmuseum ook heel prettig. Je ziet hele andere dingen als zij vertellen!


 Nel van der Ven – Aalsmeer 7 februari 2019

Gisteren genoten van ons bezoek aan het Kröller-Müller museum. Alles was tot in de puntjes geregeld. Een fijne chauffeuse en gastheer Wil. Heel hartelijk bedankt voor deze fijne dag.


 OVAK Groep – Alsmeer 7 februari 2019

Ik wil graag laten weten, dat de OVAK groep een fantastische dag heeft gehad, ondanks het regenachtige weer. Dankzij de geweldige chauffeuse en de zeer attente gids, de heer Wil van Leen, was deze dag een groot succes. Zij waren bijzonder gezellig, behulpzaam en onderweg ook veel informatie gegeven. De koffie en de lunch in het museum restaurant waren ook prima verzorgd. Een dag als deze is voor herhaling vatbaar! Namens de gehele groep hartelijk bedankt en een compliment voor de organisatie!!


 Zonnebloem – Spaarndam – 5 februari 2019

Vandaag gaan wij met de Museum Plus Bus (gesponsord door de BankGiro loterij) naar het Kröller Müller Museum, gelegen in het prachtige Nationale Park De Hoge Veluwe. Het Kröller Müller Museum is het levenswerk van Helene Kröller Müller. Tussen 1907 en 1922 koopt zij samen met haar man Anton Kröller bijna 11.500 kunstwerken aan. Daarmee is haar verzameling een van de grootste privécollecties van de 20ste eeuw. Als ik vrijdagochtend naar buiten kijk word ik verrast door een prachtige witte wereld, wat mooi! Om ca. 8.30 uur komt de mooie Museum Plus Bus voorrijden aan de Ringweg om dan iets na negenen met 43 verwachtingsvolle reizigers Spaarndam via Zijkanaal C te verlaten. Daar gaan we, dankzij sneeuwval in de nacht een prachtige tocht naar Otterlo. Onderweg wordt door Dick, onze chauffeur, en Barbara, onze gastvrouw, al het een en ander verteld over het museum en wat onderweg te zien is. Omdat we aan de vroege kant zijn als we de poorten van het Park De Hoge Veluwe binnenrijden, worden we getrakteerd op een rondrit door het prachtig besneeuwde park, waarbij ook de nieuwsgierige herten zich even laten zien. Na de koffie met een Veluws verleidertje worden we in drie groepen rondgeleid door het prachtige museum. Het museum wordt wel het tweede huis van Vincent van Gogh genoemd, dus veel werken van zijn hand. Verder zijn ook werken te zien van o.a. Monet, Seurat, Picasso, Mondriaan en vele anderen. En niet te vergeten de prachtige beeldentuin, waarvoor deze dag helaas niet geschikt was om die te bewonderen. Vervolgens wordt ons een heerlijke lunch voorgeschoteld door Museumrestaurant Monsieur Jacques. Daarna is er nog wat tijd om zelf rond te kijken en al dan niet in de Museumwinkel een leuke herinnering aan deze mooie dag aan te schaffen. En terug in de bus een dutje doen… welnee, er wordt nog volop nagepraat, gelachen en elkaars cadeautjes bekeken. Het was een super dag.


 Stichting Welzijn – Diemen 1 februari 2019

Donderdag 31-01-2019 als begeleider mee geweest met de bus naar Den Haag. Een fijne dag voor de ouderen. Genoten. Dank aan de organisatie en de gastvrouw en de chauffeur die alles in goede lijnen hebben uitgevoerd. Hulde.


 Katholiek Vrouwengilde – Boekel 31 januari 2019

Graag willen wij jullie hartelijk bedanken voor de mooie dag die we in januari hebben mogen meemaken. Dankzij jullie inzet en fantastische begeleider Martin en chauffeur Rob, hebben veel leden van onze vereniging een mooie dag mogen beleven. We hebben veel enthousiaste reacties gehad en zijn jullie erg dankbaar dat jullie dit voor ons mogelijk hebben gemaakt.


 Jack Kramer – Velsen 24 januari 2019

Wij hebben gisteren met 37 gasten van de Bloem-, Heem- en Zeestroom een bezoek gebracht aan het Vincent van Gogh Museum. We werden opgehaald door een heerlijk verwarmde bus en een hele fijne chauffer die ons veilig tot op de stoep van het Museum bracht. Na een bakje koffie en een lunch (hele kleine eigen bijdrage) werd de groep in drieën verdeeld en kregen we allen een heel deskundige en onvermoeibare gids die ons alle in- en outs van de collectie en schilder gaf. Vervolgens werden we weer terug gebracht naar onze opstapplaats. UITSTEKEND georganiseerde dagje uit. DANK U ALLEN Museum Plus Bus!!!!


 Marja Grolman – Halfweg 22 januari 2019

Dinsdag 22 januari zijn wij met 41 bewoners van de aanleunwoningen, dagopvang en onze oudere vrijwilligers naar het Cobra museum in Amstelveen geweest. Geweldige begeleiding van de gastvrouw, de chauffeur en de medewerkers en gidsen van het museum. Namens ons allen heel Hartelijk Dank.


 KBO/PCOB – Axel 17 januari 2019

Vanuit Axel reden we in Rotterdam bij Museum Boijmans-van Beuningen. Alle lof voor onze fantastische chauffeur Dick en onze begeleiders. Mede dank zij hen was het een zeer geslaagde dag. Voor onze mensen is het niet altijd gemakkelijk om een museum te bezoeken, gezien de afstand helemaal vanuit Zeeuws Vlaanderen. Onze leden zijn tenslotte allen bejaarden, en het oudste lid dat mee is geweest was 86 jaar. Ook de ontvangst in het museum met koffie-thee en de lunch ’s middags was zeer goed verzorgd. U hebt met uw Museum Plus Bus deze mensen een onvergetelijk dag bezorgd.


 Dawied – Amstelveen 8 januari 2019

Vandaag een hele leuke en interessante dag gehad in het Joods historisch Museum in Amsterdam. Omdat ik door een beperking wegens autisme moeilijk zelfstandig kan reizen, was dit bezoek met de Museum Plus Bus een uitkomst om weer eens een museum te kunnen bezoeken. De overige deelnemers waren flink ouder dan ik en dat resulteerde in interessante verhalen over belevenissen in de oorlogstijd. Alles was prima verzorgt en ik hoop dat ik nog eens mee mag.


 Woonzorgcentrum – Pijnacker 7 januari 2019

Ons woonzorgcentrum is met een groep bejaarden naar het Cobramuseum geweest met uw bus. Dit was werkelijk prima verzorgd en wij zijn heel bij met zo’n leuke dag. Het Cobramuseum is erg ruim en niet zo groot, dus voor bejaarden in rolstoelen is dit erg prettig en wij hebben veel geleerd van de gids over de Cobragroep. Bij onze groep was een blinde en een slechtziende persoon mee en die hebben erg genoten maar in sommige musea zijn speciale rondleidingen voor zulke mensen dus dat willen zij ook nog wel eens meemaken. Hartelijk dank voor de fijne dag.


 Welzijn West Betuwe – Geldermalsen 2 januari 2019

Wat hebben onze mensen een fantastische dag gehad naar het Hermitage Amsterdam . De mensen raken niet uitgesproken over het reisje. Nu is het voor mensen van het ‘platteland’ sowieso bijzonder om een grote stad zoals Amsterdam te bezoeken. De busrit op zich is al een attractie. Verder hebben we diverse mails en reacties op social media ontvangen van deelnemers aan de rit en iedereen is blij en dankbaar. We willen jullie namens al die mensen heel hartelijk danken voor dit mooie initiatief.


 PCOB – Etten-Leur 20 december 2018

Hierbij wil ik u laten weten dat onze leden van de PCOB Etten-Leur een geslaagd bezoek hebben gebracht aan Museum Boijmans van Beuningen. Zij hebben genoten van deze dag. Voor veel oud-Rotterdammers was het ook leuk weer eens in hun geboortestad te komen. Daarom dank aan uw organisatie, de BankGiroLoterij, de chauffeur en de reisleider. Deze laatste twee hebben de reis probleemloos laten verlopen.


 Ouderengroep Stimenz – Apeldoorn 19 december 2018

We willen Museum Plus Bus hartelijk danken voor het dagje uit die wij met onze ouderen mochten beleven. Het was een geweldig leuke dag! We werden in het museum Boijmans van Beuningen hartelijk ontvangen en er werd aandachtig geluisterd naar de verhalen van de gids over de diverse schilderijen. Moe maar voldaan hebben wij onze ouderen weer heelhuids terug kunnen brengen. Een fantastische initiatief van de Bankgiro Loterij waarvoor nogmaals hartelijk dank!


 Welzijn Lansingerland – Bleiswijk 18 december 2018

Wij hebben genoten van het uitje naar het Cobra Museum. Hoewel de temperatuur laag was en de wind aardig van zich liet spreken had men er geen last van. De bus was keurig op tijd zodat een ieder lekker warm en uit wind kon gaan zitten. Nadat de gastvrouw en de chauffeur zich hadden voorgesteld en de dag doorgesproken hadden werd de reis gestart. Na de koffie 3 enthousiaste gidsen die de deelnemers uitleg gaven van wat er te zien was en ze aanspoorden om goed te kijken naar wat men zag. De lunch voedzaam en lekker en dan daarna nog gelegenheid om zelf de rest van het museum te bekijken. Namens de deelnemers wil ik u als organisatie bedanken voor deze leuke en fijne dag. Zoals wij de dag ervaren hebben gunnen we dat aan alle 70 plussers van Nederland.


 KBO Ravenstein – 17 december 2018

We hebben een hele leuke dag met de Museum Plus Bus gehad. Vooral de mensen die rolstoel en rollator gebonden zijn, vonden het helemaal geweldig. Altijd graag naar het Rijksmuseum willen gaan, maar hoe? En nu was er de gelegenheid, top! Ze hebben genoten en dat was de bedoeling. De chauffeur Henri heeft ons netjes heen en terug gebracht en gastheer Peter heeft ons goed begeleid. We willen u en de Bank Giro Loterij heel hartelijk danken voor deze dag.


 KBO – Aalten 14 december 2018

Gisteren mochten we de prijs verzilveren, die we hadden gewonnen met de verhalenwedstrijd en hebben we een bezoek gebracht aan het Noordbrabants Museum. Het is een prachtige dag geworden. Alles werkte mee, het weer, iedereen was op tijd, geen files onderweg, een gezellige chauffeur Arjan en begeleidster Hannie, het kon niet beter. De koffie en de echte Bossche bol bij de ontvangst was heerlijk. De rondleiding door het museum was mede door de enthousiaste gids erg interessant en had wat ons betreft best nog wel wat langer mogen duren. De lunch was ook keurig verzorgd. Kortom, het is een dag geweest met geen enkele wanklank. We willen u als organisatie van harte bedanken voor deze prachtige dag.


 Senioren De Rots – Amsterdam 14 december 2018

Wij hebben een prachtige dag gehad in het Gemeentelijk Museum van Den Haag. Wij zijn uw organisatie zeer erkentelijk voor de mogelijkheid die ons geboden is om deze dagexcursie te maken. Onze speciale dank gaat ook uit naar onze gastvrouw, Barbara, die ons op vriendelijke manier begeleid heeft. Ook Jorine de chauffeur willen wij bedanken voor de professionele manier waarop zij ons gezelschap heeft gereden.


 Zonnebloem Lochem/Laren – 13 december 2018

We zijn naar het Drents Museum in Assen geweest. Een geweldige dag met leuke chauffeur en begeleider. Iedereen heeft genoten van de busreis en de mooie herfstkleuren. Maar ook van het museum, de prima uitleg en rondgang. Wij willen jullie heel hartelijk danken hiervoor en hopen dat wij spoedig weer ingeloot zullen worden, zodat er weer veel mensen kunnen genieten, die niet zelfstandig kunnen reizen.


 Zonnebloem Ulst – Ulst 13 december 2018

We hebben een fantastische dag gehad naar het Kröller-Müller museum, dankzij jullie organisatie. Iedereen heeft volop genoten en alles was prima geregeld! We hebben alleen maar lovende reacties gehoord van onze gasten. We hadden natuurlijk ook geluk met het prachtige weer. Mooie omgeving de Veluwe en dan de zon door die prachtige herfstkleuren. Ook de lunch was heerlijk , zelfgemaakte soep en heerlijk belegde broodjes. Een topdag!!! Nogmaals hartelijk dank en we zullen nog lang nagenieten van dit bijzondere uitje.


 Zonnebloem Lingewaal – Spijk 10 december 2018

We zijn op stap geweest met jullie Museum Plus Bus. De chauffeur en gastheer hebben onze gasten een geweldige dag bezorgd; ze waren heel behulpzaam en meedenkend. Het Gemeentemuseum in Den Haag vond men een “eye opener” en vooral de fijne rondleiding met geluid werd door allen zeer gewaardeerd. De lunch smaakte goed en was prima geregeld. Namens onze afdeling heel hartelijk dank voor de geboden mogelijkheid.


 G. Evers – Nieuwegein 29 oktober 2018

Afgelopen vrijdag met bewoners van ZorgSpectrum Locatie Vreeswijk en wijkbewoners naar het Cobra Museum in Amstelveen geweest. Wat heeft iedereen genoten! Dit kwam mede door Jo, onze chauffeuse en Ria, onze begeleidster. Zij maakten er samen een onvergetelijke dag van. Bedankt!


 Trudy Zomer (Zonnebloem Cothen/Langbroek – COTHEN 23 oktober 2018

Onder bezielende leiding van Gerard, onze begeleider van deze dag, vertrok de bus rond 10 richting Rotterdam. Na de koffie stonden drie gidsen voor ons klaar voor een rondleiding door het museum. Er was met name veel belangstelling voor de tentoonstelling van Rubens met het grootste overzicht van zijn olieverfschetsen. Na een heerlijke lunch was er nog gelegenheid om op eigen gelegenheid door het museum te struinen. Om 15 uur vertrok de bus weer richting Cothen. Nadat er een groepsfoto gemaakt was ging iedereen intens tevreden huiswaarts en zullen zeker nagenieten van dit bijzondere uitje!


 Jan – Goes 12 oktober 2018

Gisteren met mijn moeder die in een rolstoel zit in verzorgingshuis De Tweemaster in Maassluis naar museum Boijmans Van Beuningen geweest. We hebben beide geweldig genoten, prima georganiseerd en het was voor het eerst in jaren dat ze weer in een museum was. Prima initiatief, ga zo door!


 ZONNEBLOEM AFD. JOSEPH – ROOSENDAAL 8 oktober 2018

20 augustus met 20 gasten van onze afdeling en 10 vrijwilligers naar Openluchtmuseum in Arnhem geweest. De busreis er naar toe was zeer gezellig en de rondleiding met gids in het park de koffie en de lunch waren geweldig. Bedankt voor deze prachtige dag die onze gasten hebben mogen meemaken, Met dank aan de Bank Giroloterij. Hopelijk gaan ze hier nog jaren mee door.


 Louisa Benders – Munstergeleen 28 september 2018

Namens de KBO Munstergeleen, hartelijk dank voor de mooie dag met de museum plus bus naar het Noordbrabants museum in Den Bosch.


 Betty Dijkstra-Visser – Munstergeleen 25 september 2018

Met de museum plus bus vandaag 25-09-’18 naar het Brabants museum in den Bosch geweest. Een mooie dag mede door een hartelijke gastvrouw en een deskundige chauffeuse. We hebben genoten! Voor herhaling vatbaar! BEDANKT!


 

Heeft u ook een mooie ervaring? Wij lezen hem graag!

Gastenboek
reCAPTCHA