Museum Plus Bus

Inschrijfformulier

Op woensdag 01 oktober 2014 opent de inschrijving voor het jaar 2015

De inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. De Museum Plus Bus wil voor zoveel mogelijk senioren in Nederland toegankelijk zijn. Daarom zullen groepen die nog niet eerder aan de Museum Plus Bus hebben deelgenomen, voorrang krijgen op groepen die al wel eens mee zijn geweest. 

Groepen die zich in het verleden al eens hebben aangemeld en wegens de grote belangstelling op de wachtlijst waren geplaatst, dienen zich voor 2014 opnieuw in te schrijven door onderstaand formulier in te vullen.

 

Wilt u vooraf al even een kijkje nemen in de musea van de Museum Plus Bus? Klikt u dan door naar onze museumfilm voor een impressies van de twaalf deelnemende musea.

Heeft u vragen naar aanleiding van uw inschrijving? Wij verzoeken u een e-mail te sturen naar info@museumplusbus.nl, wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Update 26 maart 2014: wegens grote belangstelling kan uw groep in 2014 helaas niet meer geplaatst worden. Op 1 oktober 2014 opent de inschrijving voor het jaar 2015.

 

Groepsgegevens
Naam groep: *
Groepsgrootte (max. 45, inclusief begeleiders): *
Speciale voorzieningen (rollators, rolstoelen):
Aantal begeleiders (min. 3): *
Adres: *
Postcode: *
Woonplaats: *
Telefoonnummer: *
Mob. telefoon: *
E-mailadres: *
Vertegenwoordiger
*
Voorletters: *
Naam: *
Ophaaladres
Adres: *
Postcode: *
Woonplaats: *
Bijzonderheden
Bijzonderheden:
Plaats hier uw overige informatie
De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht
Kleine letters Middelgrote letters Grote letters