Museum Plus Bus

Museum Plus Bus

De Museum Plus Bus is een initiatief van twaalf musea. Het werkt zo: groepen senioren uit verzorgingshuizen of met thuiszorg gaan naar één museum op één dag.  Ze worden gastvrij ontvangen, krijgen koffie of thee, een rondleiding en genieten naar hartelust. De bus haalt op, brengt, brengt terug. Minimaal 30, maximaal 45 personen, rollators mee. Gratis! Dankzij de genereuze steun van de BankGiro Loterij.

Inschrijven, informatie

De Museum Plus Bus is er speciaal voor groepen. Die kunnen worden aangemeld via het inschrijfformulier op de website: www.museumplusbus.nl
De inschrijving voor deelname in het jaar 2015 is op woensdag 01 oktober 2014 geopend. De inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Tevens zullen groepen die nog niet eerder hebben deelgenomen aan de Museum Plus Bus en verzorgingshuizen voorrang krijgen op groepen die al wel eerder mee zijn geweest.

Nieuws

 

©Kees Spruijt

 

©Roy Beusker Fotografie

 

Op het Goed Geld Gala ontving de Museum Plus Bus € 500.000 van de BankGiro Loterij. Lees het volledige persbericht hier

 

De 2013 lanceerde de Museum Plus Bus twaalf inspirerende video's rondom de Museum Plus Bus arrangementen. Een samenvattende video treft u aan via onderstaande link. Veel kijkplezier!
De Museum Plus Bus:

Zien, wat je anders niet kunt zien.

Kleine letters Middelgrote letters Grote letters